miercuri, 20 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterRăzboiul lui Fritz cu directorul Piețelor din Timișoara continuă

Războiul lui Fritz cu directorul Piețelor din Timișoara continuă

Adunarea Generală a Acționarilor (AGA) de la Piețe SA, societate aflată în subordinea Primăriei Timișoara, va avea loc marți, 23 februarie, de la ora 16, la Sala Capitol. Pe această temă au fost contre, ieri, la ședința Consiliului Local. Înaintea acestei adunări, edilul Dominic Fritz a lansat câteva săgeți în direcția lui Ioan Nasleu.

„Domnul Nasleu a preluat această companie pe profit și în nici doi ani a adus-o în pragul unui dezastru financiar și asta nu a început cu pandemia, ci cu mult timp înainte, în anul 2019. Sunt conștient că și primăria și prietenul personal al lui Nasleu, domnul Robu, nu a făcut nimic în ultimii ani, nu a făcut investiții în piețe. 

Nu a existat nicio strategie pentru piețele Timișoarei, pentru ce ar însemna în ziua de azi o piață într-un oraș modern ca Timișoara. Nimeni nu-i surprins că aceste strategii nu pot să vină de la un personaj ca domnul Nasleu, care este foarte departe de valorile europene ale unui oraș ca Timișoara. În concluzie, eu și colegii mei din USR PLUS din Consiliul Local credem că domnul Nasleu nu are ce căuta acolo”, a declarat, astăzi, Dominic Fritz.

Banatul Azihttps://www.banatulazi.ro/
Banatul azi este o publicație regională, cu un conținut generalist, care combină jurnalismul clasic cu editoriale, reportaje, interviuri, cu cel de tip new-media, care pune un puternic accent pe partea video.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE