vineri, 21 ianuarie 2022
AcasăÎntâlniri, evenimente, lansări de carte și dezbateriRăzbunare: Tineri sechestraţi într-o casă din Iași, arşi cu ţigara şi bătuţi

Răzbunare: Tineri sechestraţi într-o casă din Iași, arşi cu ţigara şi bătuţi

Potrivit Ziarului de Iași, un grup de tineri şi adolescenţi, cu varste cuprinse intre 17 si 27 de ani,au fost reținuți noaptea trecută de poliţişti. Opt dintre ei au sechestrat alţi doi intr-o casă din Miroslava şi i-au ars cu ţigara, apoi i-au bătut. Totul a pornit de la un telefon mobil.

“Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi au desfăşurat 8 percheziţii domiciliare, în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări cu privire la comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violenţe, tâlhărie calificată, ameninţare, influenţarea declaraţiilor şi sustragerea sau distrugerea de probe sau înscrisuri. Opt tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore (…).

În urma percheziţiilor, au fost ridicate bunuri şi obiecte care ar fi fost folosite la comiterea infracţiunilor şi un autoturism.

Articolul integral, în Ziarului de Iași!

Citește și:Horia-Roman Patapievici a primit Premiul „Petőfi”, la Budapesta. În laudatio s-a menționat că în timpul Revoluţiei din România, scriitorul a fost luat de pe stradă şi arestat (presshub.ro)

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE