Recorder va fi anchetat pentru că a publicat pagini din dosarul de revoluționar (Aktual24)

Data:

spot_img

Recorder va fi anchetat de către Corpul de Control al premierului Ciolacu, care a anunțat, joi, că a dispus „efectuarea de verificări instituționale cu privire la respectarea prevederilor Regulamentului UE nr. 679/2016 de către o publicație on-line”.

Recorder a publicat pagini din dosarul lui Marcel Ciolacu într-o anchetă care a ajuns la concluzia că premierul este un fals revoluționar.

Regulamentului UE nr. 679/2016 are legătură cu protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal.

Citește și: Șeful Secretariatului pentru Revoluționari demis de Ciolacu: Urma să anulăm 1.500 de certificate de revoluționar, pe lângă cel al premierului

Mihai Dodu, demis și pentru că a discutat cu Recorder

În baza acestui raport, Ciolacu a decis să îl dea afara pe Mihai Dodu, secretarul de stat de la Revoluționari.

Dodu a pus la dispoziția jurnaliștilor de la Recorder file din dosarul de revoluționar al lui Marcel Ciolacu. În aceeași zi în care Recorder a publicat ancheta din care rezultă că Marcel Ciolacu este impostor, Dodu a fost călcat de Corpul de Control al Guvernului.

Anca Simina, jurnalista de la Recorder care a publicat dosarul de revoluționar al lui Marcel Ciolacu, afirmă că demiterea lui Mihai Dodu de către Ciolacu este o dovadă că „cei care respectă legea în administrația din România plătesc cu funcția, iar cei care o fac praf rămân pe poziții”.

Citește și: Un psihoterapeut explică dependenţa tinerilor de editarea pozelor pe care le pun pe internet. „Se poate ajunge la depresie”

Recorder va fi anchetat

„Pe 27 decembrie, când atenția generală e cât mai departe de aranjamentele guvernamentale, premierul Ciolacu a început să facă ordine printre secretarii de stat. N-a luat-o de la ANPC, cum ar fi fost, poate, de așteptat. L-a demis, în schimb, pe Mihai Dodu, șeful neînregimentat politic al Secretariatului pentru Revoluționari.

Mihai Dodu a fost primul șef al acestei instituții care a ridicat capacul de pe dosarele revoluționarilor închipuiți.

Și tot Mihai Dodu, fără să îl cunoaștem și fără să ne cunoască, a dat curs solicitării argumentate a @Recorder de a primi, în baza legii liberului acces la informații de interes public, copia integrală a dosarului de revoluționar al premierului Ciolacu.

Mai multe în Aktual24


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related