Razie a polițiștilor la Scornicești, unde are loc nunta unui clan interlop | Reporter24

Data:

spot_img

Razie a polițiștilor la Scornicești. Două autoturisme aflate sub sechestru judiciar au fost descoperite de polițiștii din Olt în cadrul unei razii desfășurate la Scornicești, unde mai mulți membri ai unui clan interlop din Drăgășani, județul Vâlcea, participă la o nuntă.

Polițiștii din Olt desfășoară, în această seară, o razie de amploare în orașul Scornicești, unde are loc nunta unui clan interlop din Drăgășani.

Nunta interlopilor din clanul Brătianu are loc la restaurantul fostului dictator Nicolae Ceauşescu, care are dotări de lux printre care un ring de dans cu acoperiş retractabil.

Potrivit unor surse, în urma raziei, oamenii legii olteni au depistat două autoturisme care se aflau sub sechestru judiciar, fiind dispuse măsuri legale.

Continuarea, în Reporter24.ro

Citește și: Rusia i-a deschis dosar penal jurnalistului Mircea Barbu, corespondent HotNews care a mers în Kursk

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Reporter24.ro)

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related