luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterRăzvan Cherecheș, despre campania de vaccinare: „Trebuia făcut parteneriat cu Biserica Ortodoxă...

Răzvan Cherecheș, despre campania de vaccinare: „Trebuia făcut parteneriat cu Biserica Ortodoxă și toate cultele”

Răzvan Cherecheș, profesor de sănătate publică la UBB, este de părere că, până acum, campania de informare privind vaccinarea anti-COVID a fost „foarte slabă” în România.

„O campanie de informare pe un astfel de subiect trebuie să aibă în centru emoțiile. Trebuie oferite informații, dar trebuie abordate și aspecte emoționale. Deciziile sunt, de cele mai multe ori, bazate pe emoții. Ori aici, din nefericire, avem de-a face cu oameni care nu înțeleg cum funcționează comunicarea. Comunicarea a fost în cel mai bun caz una seacă, aproape militară”, a declarat Răzvan Cherecheș, pentru Libertatea.

Specialistul în sănătate publică critică modul în care a fost lansată campania de vaccinare, în vama Nădlac, lângă camionul care a adus vaccinul în țară.

„Tot spectacolul cu poze în fața camionului care aduce vaccinul avea un iz dinainte de 1990. (…) Credeți că cineva a scăpat o lacrimă că a văzut camionul respectiv? Asta a fost imaginea cu care au decis ei să deschidă campania de vaccinare”, precizează profesorul.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE