Reacția lui Trump după tentativa de asasinat: Doresc să mulțumesc Serviciului Secret al Statelor Unite și tuturor forțelor de ordine pentru reacția lor rapidă

Data:

spot_img

Reacția lui Trump după tentativa de asasinat. Donald Trump a fost transportat la spital după tentativa de asasinat de la mitingul său electoral.

Fostul președinte al SUA a scris că vrea să mulțumească Serviciului Secret al Statelor Unite și tuturor forțelor de ordine pentru reacția lor rapidă.

„Doresc să mulțumesc Serviciului Secret al Statelor Unite și tuturor forțelor de ordine pentru reacția lor rapidă la împușcăturile care au avut loc în Butler, Pennsylvania. Cel mai important, doresc să transmit condoleanțe familiei persoanei de la miting care a fost ucisă, precum și familiei altei persoane care a fost grav rănită. Este incredibil că un astfel de act poate avea loc în țara noastră. Deocamdată nu se știe nimic despre atacator, care este acum mort. Am fost împușcat cu un glonț care mi-a străpuns partea superioară a urechii drepte. Am știut imediat că ceva nu este în regulă, pentru că am auzit un șuierat, împușcături și am simțit imediat glonțul străpungând pielea. A avut loc o sângerare abundentă, așa că mi-am dat seama atunci ce se întâmpla. DUMNEZEU SĂ BINECUVÂNTEZE AMERICA!”, a scros Donald Trump pe platforma X.

Citește și: Trump, împușcat în ureche într-o tentativă de asasinat la un miting electoral | VIDEO

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Foto: Captură video)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related