Reacție promptă după tragedia de la Medreș: Daniel Nechita și Valentin Armașu dau o lecție autorităților din Bocșa! « resita.ro

O teribilă veste a venit zilele trecute după ce un bocșean a fost găsit înecat în Lacul Medreș din Bocșa. Un bărbat în vârstă de 44 de ani căzuse în digul lacului, de unde a fost scos de către pompieri înecat.

„Partidul Ecologist Român acuză autoritățile din Bocșa că nu au amenajat corespunzător zona de agrement de la acest lac unde vin atât turiști, cât și locuitorii orașului. PER cere cu insistență a fi luate măsuri pentru siguranța turiștilor și a…

partajează acest articol:
Resita.rohttps://resita.ro
O publicație cu foarte mulți urmăritori, care caută să facă diferența în presa locală atacând subiecte de maxim interes pentru oraș nu copiind aceleași știri din celelalte publicații. Un ziar al reșițenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

DLAF a sesizat DNA în legătură cu ”presupuse fapte de natură penală” comise în cadrul proiectelor cu fonduri europene în care vicepremierul Dan Barna...

Departamentul de luptă antifraudă (DLAF) din cadrul Guvernului a sesizat DNA în legătură cu ”presupuse fapte de natură penală comise în contextul implementării unor proiecte finanțate din fonduri europene”, potrivit unui răspuns al DNA.

VIDEO | Iohannis, la exercițiul militar Justice Sword 21: “Ne pregătim pentru misiuni de luptă de apărare”

"Este, pentru noi, pe Flancul Estic al NATO, extrem de important să avem forțe bine antrenate, bine pregătite pentru apărare", a spus președintele.

Banii europeni şi haznalele din curţile gălăţenilor

Deşi două investiţii europene majore în infrastructura Galaţiului îşi croiesc drum aproape de porţile lor, locuitorii aleilor aferente străzii Tunelului vor rămâne tot cu haznalele în curţi.
partajează acest articol: