Recomandările Gărzii de Coastă pentru minivacanța de Rusalii | Ordinea.Ro

Data:

Recomandările Gărzii de Coastă pentru minivacanța de Rusalii, din weekend-ul 21-24 iunie.

În această perioadă, aproximativ 300 de polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă vor desfășura zilnic activități specifice în punctele de trecere precum și de supraveghere a frontierei de stat.

Aceștia vor folosi mijloacele de mobilitate navală și terestră din dotare, precum și mijloacele tehnice speciale de supraveghere a frontierei.

Citește și: Premiile Europene pentru Patrimoniu, acordate restaurării Bisericii Evanghelice Săsești din Alma Vii și Bisericii Sfântul Mihail din Cluj-Napoca (FOTO | VIDEO)

Se preconizează trafic intens la punctele de trecere a frontierei cu Bulgaria

În acest weekend prelungit ne așteptăm la valori de trafic crescute în punctele de trecere a frontierei de stat de la granița cu Bulgaria, pentru că mulți români aleg să-și petreacă vacanța în afara țării.

Valorile de trafic vor fi crescute pe sensul de ieșire, la începutul perioadei, și pe sensul de intrare la finalul perioadei.

Citește și: Ana Blandiana, distinsă cu Premiul Prinţesa de Asturia pentru Literatură: Consider că e o mare victorie pentru poezie și pentru România

Astfel, le recomandăm persoanelor care urmează să tranziteze frontiera de stat să:

  • utilizele toate punctele de trecere a frontierei deschise circulației internaționale;
  • să se informeze despre timpul de așteptare în punctele de trecere pe site-ul Poliției de Frontieră Române la secțiunea Trafic Online;
  • să dețină și să pregătească în prealabil documentele de călătorie pentru trecerea frontierei de stat.

Reamintim faptul că în județul Constanța, la frontiera cu Bulgaria, sunt deschise 5 puncte de trecere: Vama Veche, Negru Vodă, Dobromir, Lipnița și Ostrov, cu mențiunea fapului că PTF Dobromir și Lipnița au ca program de funcționare 08-20. 

Continuarea în Ordinea.Ro

Citește și: Humanitas, Humanitas Fiction și Humanitas Junior la Bookfest. Peste 1.000 de titluri, cărți cu prețuri speciale, 39 de evenimente, lansări, sesiuni de autografe, dezbateri

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: ordinea.ro)

[td_block_11 custom_title="Related Article" limit="1" post_ids="328426"]
spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related