Reguli încălcate și locuitori nemulțumiți. Cazul clubului de manele din Iași și motivul pentru care Primăria nu ține cont de cererea Poliției | Reporter de Iași

Data:

spot_img

Reguli încălcate și locuitori nemulțumiți. Cazul clubului de manele din Iași și motivul pentru care Primăria nu ține cont de cererea Poliției de suspendare a autorizației de funcționare.

Au trecut alegerile locale, Mihai Chirica este iarăși primar și Clubul de manele Tiki s-a redeschis în forță, stresând oamenii din Tătărași.

Boxele bubuie până la 3-4 noaptea, iar la sute de metri distanță locatarii blocurilor înroșesc liniile de telefon sunând la 112.

Proprietarii clubului contestă în instanță amendă după amendă. În 2023, IPJ Iași și Secția 4 au cerut de două ori suspendarea autorizației de funcționare a Tiki Beach. Primăria nu a răspuns însă celor două solicitări scrise.

Citește și: Joe Biden se retrage din cursa electorală pentru președinția SUA

Nu este sfârșit de săptămână fără petrecere la Tiki. Dar fiecare eveniment desfășurat în aer liber nu se termină la 22.00 sau 22.30, ci atunci abia începe. Și ține toată noaptea.

Un ieșean de la un bloc din Tătărași, de la peste 800 m distanță în linie dreaptă de Tiki, a postat, pe 6 iulie, un live în care se aud manele de la clubul din Ciric. Video AICI

Locuitorii nu mai sună la 112 pentru că nu se rezolvă nimic

Filmarea este făcută la ora 1.50, ieșeanul dedicând maneaua primarului Mihai Chirica și spune că așa este în fiecare weekend. 

„Nu am sunat la 112, pentru că oricât am insistat pe acest subiect, clubul a continuat să existe și să ne deranjeze la ore târzii din noapte.

Citește și: Criminalul doctoriței stomatolog de la Brăila nu a fost extrădat în Germania pe motiv că avea un alt dosar în țară și a fost eliberat după 3 zile

Mai nou, vecinii se tem că, dacă mai sunăm la 112, vom fi amendați pentru că abuzăm de acest serviciu”, a spus autorul postării.

Cu doar o săptămână înainte, când la Tiki au cântat Paraziții, Poliția a fost sesizată și a dat amendă. Sesizarea a venit la 112, oamenii declarând că nu mai suportau zgomotul de la concert.

Continuarea în Reporter de Iași

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: reporteris.ro)

spot_imgspot_img
Iulian Mofteescu
Iulian Mofteescu
Iulian Mofteescu este jurnalist, la Reporter de Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related