miercuri, 27 octombrie 2021
AcasăNewsletterRegulile de respectat de azi: mască de protecție, fără petreceri, școală online

Regulile de respectat de azi: mască de protecție, fără petreceri, școală online

Luni, 9 noiembrie, au intrat în vigoare măsurile stabilite de Guvern pentru o perioadă de 30 de zile, în vederea limitării răspândirii virusului COVID-19.

Regulile de respectat se referă, în principal, la purtarea măștii de protecție, desfășurarea cursurilor școlare în sistem online, restricționarea circulației în timpul nopții, activitatea restaurantelor și cafenelelor etc. Iată care sunt principalele măsuri și reguli:

 Toate persoanele cu vârsta peste 5 ani sunt obligate să poarte mască de protecție, peste nas și gură, atât în spațiile închise cât și în spațiile deschise (pe stradă, în parc, la piață, etc).

 Toți elevii din țară vor studia exclusiv online, pentru următoarele 30 de zile.

 Se interzic orice fel de sărbători, aniversări, petreceri, onomastici (inclusiv nunți, botezuri) indiferent dacă sunt în aer liber sau în casă, în public sau în privat.

 Toate magazinele, cu excepția benzinăriilor, farmaciilor, plus cei care au livrări la domiciliu, se vor închide la ora 21.00 și se pot deschide la ora 05.00 dimineața.

 Se interzice circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei în intervalul orar 23.00 – 05.00.

Vrancea 24https://www.vrancea24.ro/
Publicația a reușit să se impună în conștiința publică datorită promptitudinii și calității informațiilor, precum și a jurnaliștilor care activează în cadrul publicației (cu experiență de peste 20 de ani în acest domeniu). Publicația Vrancea24.ro este urmărită nu numai în Vrancea ci și în județele limitrofe, în București și în străinătate, mai ales în țările unde trăiesc mulți vrânceni plecați la muncă (ex: Italia, Marea Britanie, Spania, Germania, Franța etc).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE