duminică, 19 septembrie 2021
AcasăNewsletterReîncep pensionările în Justiţie? Un anunţ a creat panică printre magistraţii ieşeni

Reîncep pensionările în Justiţie? Un anunţ a creat panică printre magistraţii ieşeni

Pentru trei dintre ei, cu vârste în jurul a 50 de ani, CSM a aprobat deja pensionarea. Printre aceştia este şi procurorul ieşean sancţionat c-a adormit, băut fiind, în timp ce audia un inculpat.

Reîncepe sarabanda pensionărilor din Justiţie. De la începutul acestui an, peste 70 de judecători şi procurori au depus la Consiliul Superior al Magistraturii cereri de pensionare.

Valul de cereri survine după ce, în conferinţa sa de presă de la sfârşitul anului trecut, noul ministru al Justiţiei anunţa că va propune creşterea vârstei de pensionare a magistraţilor.

„Sunt îngrijorat de numărul mare de cereri de pensionare. Vom propune creşterea vârstei de pensionare, astfel ca un magistrat să nu mai poată ieşi la pensie la 48 de ani”, spunea ministrul. Chiar dacă acesta a renunţat ulterior la această propunere, zeci de magistraţi au depus cereri de pensionare.

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE