Renate Weber, despre revocare: Liberă am fost toată viața mea, așa sunt și acum, dar ei lovesc într-o instituţie cu un mandat constituţional

Avocatul Poporului, Renate Weber, a afirmat, vineri seară, că discuţiile despre revocarea sa ”lovesc într-o instituţie cu un mandat constituţional, acela de a fi garant al drepturilor şi libertăţilor”.

Weber afirmă că nu a văzut nişte motive reale pentru care se doreşte revocarea sa: ”Au bâuguit că aşa trebuie”, a adăugat Avocatul Poporului care apreciază ca bună activitatea instituţiei.

Renate Weber a vorbit, vineri seară, la Antena 3, despre revocarea sa: ”Nu ştiu să vă spun de ce, pentru că mie nu mi-au fost comunicate niciodată nişte motive oficiale, iar cei care au apărut în spaţiul public, fiecare a spus altceva şi recunosc că cei mai mulţi, de fapt, nu s-au referit la nimic. Au bâuguit că aşa trebuie. Nu, nu am înţeles de ce”.

Weber afirmă că toate aceste discuii lovesc în instituţia Avocatului Poporului şi nu în ea ca persoană.

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Slujbă de Înviere, pe scenă, în Piața Sfatului din Brașov

Pentru a evita aglomerația, lăcașele de cult vor amenaja din timp, în afara clădirilor, mai multe puncte de distribuire a "paștilor" în pachete/punguțe de unică folosință, închise.

O victorie aliată cât o zdrobitoare înfrângere comună

Se bucură mulți de ”victoria” alianței PNL și USR PLUS, care s-au înțeles să continue coaliția. Ar fi fost decizia rațională, cred nu puțini....

POIM: Alte 10 contracte, în valoare de 146 milioane lei, pentru spitale și centre sociale

Institutul Național de Neurologie și Boli Neurovasculare din București este beneficiarul celui mai mare contract semnat în aceste zile.