duminică, 24 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterRepară drumul, dar au stricat telescaunul

Repară drumul, dar au stricat telescaunul

Lucrările efectuate pentru modernizarea drumului din Parâng au lăsat noul telescaun și fără cablul de alimentare cu energie electrică. Asta după ce a fost secționat și cablul de semnalizare. 

Strabag, firma care a câștigat contractul pentru proiectul implementat de CJ Hunedoara pe fonduri venite din PNDL, a rupt cablul încercând să ia pământ. Primarul Tiberiu Iacob-Ridzi dă asigurări că sezonul de iarnă nu va prinde defectă instalația de transport pe cablu.

Instalația de transport pe cablu din Parâng, TS3, este nefuncțională de mai bine de o lună. Și asta pentru că noul telescaun nu poate porni. Firma care lucrează la modernizarea drumului din Parâng a secționat, de mai multe ori, cablurile de semnalizare. Nu a scăpat de „tăiere„ nici cablul de alimentare cu energie electrică.

Discuțiile purtate de administrația locală din Petroșani cu firma constructoare nu au dus, până acum, la repararea instalației.

Gazeta de Dimineațăhttp://gddhd.ro
Platforma online gddhd.ro acoperă, echilibrat, zona mass-media din județul Hunedoara. Informațiile principale sunt din județul Huendoara, dar nu sunt excluse județele Alba, Gorj, Timiș care își regasesc deseori loc pe platforma. Platforma reprezintă un vehiciul informațional pentru toți cei care vor să-și facă o idee despre potențialul acestui județ al României.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE