sâmbătă, 24 iulie 2021
AcasăRețeaRequiem-ul de Verdi și Poema Română de Enescu în „Stagiunea Online” a...

Requiem-ul de Verdi și Poema Română de Enescu în „Stagiunea Online” a Filarmonicii Sibiu – Ziarul Mesagerul de Sibiu « mesageruldesibiu.ro

Două evenimente, prezentate publicului în 2018 și 2019, sunt programate pentru a fi difuzate în această săptămână, în cadrul Stagiunii Online a Verdi .

Primul spectacol este „Requiem”-ul de G. Verdi – concert vocal-simfonic înregistrat în cadrul proiectului Sibiu Opera Festival 2018 – programat joi 21 mai, ora 19.

Cel de-al doilea eveniment este înregistrarea lucrării „Poema Română” de George Enescu prezentată în cadrul Concertului susținut de…

Mesagerul de Sibiuhttps://www.mesageruldesibiu.ro
Mesagerul de Sibiu este un saptamanal generalist, cu orientare spre subiectele cu caracter comunitar. Lansat in 2011, ziarul apare in fiecare vineri, in format standard 12 pagini (din care 4 color), intr-un tiraj de 5.000 exemplare, distribuite in municipiul Sibiu, orasele si comunele importante din judet, la vanzarea prin chioscuri si prin abonamente. O parte importanta a tirajului o constituie abonamentele contractate cu societati comerciale, institutii si persoane fizice. Editia online, accesibila pe www.mesageruldesibiu.ro, este actualizata de mai multe ori pe zi cu stiri de ultima ora si pune accent pe continutul multimedia.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE