sâmbătă, iunie 19, 2021
AcasăNewsletterReșița va primi din China peste 10.000 de măști de protecție și...

Reșița va primi din China peste 10.000 de măști de protecție și alte mii de kituri de testare pentru coronavirus « expressdebanat.ro

Anularea ediției a II-a a Festivalului Custom, programat să se desfășoare în acestă vară pe platoul amenajat pe Dealul Golului, i-a făcut pe aleșii locali reșițeni să direcționeze o parte din banii destinați inițial acestui eveniment către urgența numărul unu, reprezentată de coronavirus.

Primarul Reșiței spune că o astfel de măsură era necesară, în…

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

CELE MAI CITITE