Reșițenii sunt invitați la „Dans nomad” în spații publice neconvenționale « resita.ro

În perioada 1-5 septembrie 2020, reșițenii de toate vârstele pot experimenta, ca spectatori sau actori, dansul contemporan în Parcul Tricolorului, pe platoul fostei Case de Cultură, în Parcul Siderurgistului, la Muzeul de Locomotive, în curtea Muzeului Banatului Montan, la Complexul Atlantic sau în Parcul Cărășana. Aceste locații vor găzdui „DansNomad”, un proiect cultural cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Dans contemporan în spațiul public,…

Resita.rohttps://resita.ro
O publicație cu foarte mulți urmăritori, care caută să facă diferența în presa locală atacând subiecte de maxim interes pentru oraș nu copiind aceleași știri din celelalte publicații. Un ziar al reșițenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Clujul, tot mai aproape de a scăpa de restricții. Rata incidenței COVID-19, în continuă scădere

Rata de incidență a cazurilor COVID-19 în municipiul Cluj-Napoca se află într-o continuă scădere, conform datelor Direcției de Sănătate Publică (DSP) Cluj. Dacă rata...

Cazul bărbatului decedat la Pitești. Medic șef: Moartea a fost violentă

Moartea a fost una violentă, survenită în urma unui politraumatism, iar cauza imediată a decesului a fost asfixia mecanică.

Barna nu exclude o nouă candidatură la prezidențialele din 2024

Vicepremierul Dan Barna a afirmat, sâmbătă seară, că nu exclude o candiatură la alegerile prezidenţiale din 2024, acest fiind ”un scenariu real” pe care-l...