miercuri, 20 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterRespins de la concurs pentru un motiv PENIBIL. Postul de la Poliția...

Respins de la concurs pentru un motiv PENIBIL. Postul de la Poliția Animalelor, refuzat unui candidat din cauza birocrației.

Un candidat a fost respins de la postul pentru Poliția Animalelor pentru că a atașat diploma de licență, dar nu a mai atașat și diploma de bacalaureat. Tânărul ne-a povestit modul în care a fost tratat de autorități,atunci când a cerut să i se răspundă la niște întrebări.

În această perioadă se desfășoară concursul pentru posturile de agenți și ofițeri la Poliția Animalelor. În momentul de față, 20 de candidați continua concursul pentru posturile din județul Cluj. 

Pentru aceste posturi au aplicat mulți oameni, iar din păcate 44 au fost respinși pe motive de lipsa unor documente de la dosar. Aproximativ 9 persoane au fost respinse pentru că nu au atașat diploma de bacalaureat și foaia matricolă.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE