duminică, iunie 20, 2021
AcasăRețeaRestaurante și magazine din Sibiu care îți aduc tot ce ai nevoie...

Restaurante și magazine din Sibiu care îți aduc tot ce ai nevoie acasă – Ziarul Mesagerul de Sibiu « mesageruldesibiu.ro

Proprietarii mai multor restaurante și magazine din Sibiu se luptă să țină pasul cu noile reguli impuse pentru prevenirea răspândirii COVID-19 și se adaptează pentru a nu-și închide afacerile.

Mulți comercianți preferă să facă livrări la domiciliu, însă, chiar și în cazul celor care oferă transport gratuit, vânzările sunt în cădere liberă.

Igienă sporită

Jacob Grillhouse, unul dintre primele restaurante specializate în preparate de vită deschis în…

Mesagerul de Sibiuhttps://www.mesageruldesibiu.ro
Mesagerul de Sibiu este un saptamanal generalist, cu orientare spre subiectele cu caracter comunitar. Lansat in 2011, ziarul apare in fiecare vineri, in format standard 12 pagini (din care 4 color), intr-un tiraj de 5.000 exemplare, distribuite in municipiul Sibiu, orasele si comunele importante din judet, la vanzarea prin chioscuri si prin abonamente. O parte importanta a tirajului o constituie abonamentele contractate cu societati comerciale, institutii si persoane fizice. Editia online, accesibila pe www.mesageruldesibiu.ro, este actualizata de mai multe ori pe zi cu stiri de ultima ora si pune accent pe continutul multimedia.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

CELE MAI CITITE