miercuri, 20 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterRestricții anti Covid în municipiul Reșița și în 11 comune din județ

Restricții anti Covid în municipiul Reșița și în 11 comune din județ

Reunit în ședință extraordinară în această seară, CJSU Caraș-Severin a adoptat o serie de măsuri pentru diminuarea impactului riscului epidemiologic generat de pandemia COVID-19. 

Însă, spre deosebire de alte județe, în ciuda creșterii alarmante a numărului de cazuri, nu au fost impuse, deocamdată, restricții stricte în cele 12 unități administrativ-teritoriale, printre care și Reșița, în care a fost depășit pragul de 1,5 cazuri la 1.000 de locuitori.

Municipiul Reșița și comunele Gârnic, Lupac, Văliug, Constantin Daicoviciu, Târnova, Zorlenţu Mare, Sacu, Bănia, Obreja, Caraşova şi Păltiniş sunt cele 12 unități administrativ-teritoriale din Caraș-Severin pe raza cărora în ultimele 14 zile s-a înregistrat o creștere a numărului de cazuri active de COVID-19, fiind depășit pragul impus de autorități de 1,5 îmbolnăviri la 1.000 de locuitori.

Din această cauză, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Caraș-Severin, întrunit astăzi pentru a analiza situația epidemiologică, a stabilit o serie de măsuri restrictive care, însă, nu merg până la sistarea activității restaurantelor sau interzicerea adunărilor religioase, așa cum s-a întâmplat în alte județe.

Restricțiile vor fi ridicate în momentul în care la nivelul unei localităţi incidenţa cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile va fi mai mică sau egală cu 1,5 la 1.000 de locuitori.

Resita.rohttps://resita.ro
O publicație cu foarte mulți urmăritori, care caută să facă diferența în presa locală atacând subiecte de maxim interes pentru oraș nu copiind aceleași știri din celelalte publicații. Un ziar al reșițenilor.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE