joi, 5 august 2021
AcasăNewsletterRestricții SEVERE de Crăciun în UE: circulație interzisă după 20, fără musafiri,...

Restricții SEVERE de Crăciun în UE: circulație interzisă după 20, fără musafiri, carantină. Care se aplică în România?

Restricții severe aplicate în perioada Crăciunului, în țările din Uniunea Europeană. România se pregătește și ea de niște sărbători atipice.

Raed Arafat, secretarul de stat în MAI a evidențiat faptul că în acest an „nu vom avea sărbători ca altă dată”. Situația nu este clară încă nici autorităților, chiar dacă ne aflăm la 10 zile de Ajunul Crăciunului:

„Limitele generale le știm deja: masca cred că va fi și atunci, distanțarea va fi și atunci, limitele la activitățile în spațiile închise vor fi și atunci, cel mai probabil. Dacă vor fi și alte măsuri, asta n-am cum să prezic de pe acum. Important e să sesizăm cu toții că n-avem cum să avem o sărbătoare similară cu cea din 2019”, a precizat șeful Departamentului pentru Situații de Urgență.

Raed Arafat recomandă românilor să se ferească de locuri aglometare în perioada sărbătorilor și să respecte regulile sanitare. Șeful DSU a spus că după sărbători este posibil ca numărul de cazuri cu noul coronavirus să crească, din cauza petrecerilor sau chiar a unor tradiții care presupun contactul între persoane.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE