Rețea de contrabandă cu țigări și alcool, destructurată în urma perchezițiilor | Monitorul de Botoșani

Data:

spot_img

O rețea de contrabandă cu țigări și alcool a fost anihilată de polițiști în urma a șase percheziții în Botoșani și Suceava. Operațiunea, desfășurată zilele trecute, a vizat mai mulți suspecți din comuna Vârfu Câmpului (județul Botoșani) și orașul Siret (județul Suceava).

În urma acestor descinderi, anchetatorii au confiscat 3.140 de țigarete, cu o valoare estimată de aproximativ 2.700 de lei, precum și alte bunuri relevante pentru anchetă. Patru persoane au fost implicate direct, două dintre ele fiind reținute și supuse măsurilor preventive, iar celelalte două au fost plasate sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile.

Citește și: Ovidiu Voicu, Centrul pentru Inovare Publică: „În primul tur, o voi vota pe Elena Lasconi. E un vot pozitiv, cred că va fi o președintă cel puțin decentă”

Investigatorii au monitorizat activitatea infracțională timp de mai multe luni, documentând toate acțiunile de contrabandă desfășurate în intervalul aprilie – octombrie 2024. În această perioadă, rețeaua a traficat peste 104.000 de țigarete și aproximativ 800 de litri de alcool netimbrat, care au fost confiscate de autorități.

Continuarea, în Monitorulbt.ro

Citește și: La Opera Bavareză, între un „oraș corupt” și un „oraș mort” cu Lise Davidsen și Klaus Florian Vogt

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Foto: Inquam Photos / George Călin)

spot_imgspot_img
Monitorul de Botoșani
Monitorul de Botoșanihttp://www.monitorulbt.ro
Singurul ziar tipărit din județul Botoșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related