Reţeta de weekend – Prăjitură rapidă cu iaurt și banane « gds.ro

Data:

Ingrediente:
400 grame iaurt gras (eventual grecesc), 250 g mascarpone, 50 g zahăr pudră sau farin, 5 g gelatină, 2 banane, granule de ciocolată, pișcoturi, zeamă de compot sau suc de fructe, cacao

Mod de preparare:
Amestecați iaurtul cu mascarpone și cu zahărul. Hidratați gelatina în zeamă de compot (de orice fruct, dar nu de ananas, pentru că nu permite gelifierea), apoi încălziți-o ușor, fără să dați în clocot. Încorporați gelatina în crema de iaurt, apoi…

Gazeta de Sud
Gazeta de Sudhttps://www.gds.ro/
Cel mai citit cotidian regional din țară, cu peste 7.000 exemplare pe ediție, audiență de 40.000 de persoane pe ediție, apariție de luni-vineri, distribuție în toată zona Olteniei (Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, Mehedinți).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul:

- Publicitate -spot_imgspot_img

Azi

Mai multe articole similare
Similare

Plătește salvamarul

În statul eșuat viețile oamenilor par să nu aibă...

Primarul unei comune din Bihor, reclamat la Poliție pentru că a „umflat” rezultatele recensământului

Nu Sânmartin, nici Sântandrei ori alte suburbii ale Oradiei,...

INTERVIU Majoritatea părinților nu au au avut parte de educație sexuală corectă

Un studiu publicat în luna iulie a prezentat un...