Reţeta de weekend: Roşii umplute « gds.ro

Ingrediente:
6 roşii frumoase, 500 gr carne tocată, 1 ceapă, 1 căţel de usturoi,1 lingură de orez, sare, piper, pătrunjel.

Mod de preparare:
Tăiaţi capacul de la roşii şi scoateţi miezul. Păstraţi pălăriile şi aranjaţi roşiile într-un vas de copt.
Se toacă mărunt ceapa cu căţelul de usturoi şi cu pătrunjelul. Adăugaţi acest amestec la carnea tocată. Puneţi sare, piper şi amestecaţi bine.
Puneţi puţin orez crud în partea de jos a fiecărei roşii, astfel…

Gazeta de Sudhttps://www.gds.ro/
Cel mai citit cotidian regional din țară, cu peste 7.000 exemplare pe ediție, audiență de 40.000 de persoane pe ediție, apariție de luni-vineri, distribuție în toată zona Olteniei (Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, Mehedinți).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Salvamontistul argeșean Cornel Voicu a devenit campion național la rafting

Localitatea buzoiană Nehoiu a găzduit Dracula Race 2021 – R4 Rafting Euro Cup România, competiție ce a început sâmbătă dimineață cu proba de slalom,...

Centrul istoric al Alexandriei a devenit o ruină în așteptarea banilor europeni. Autoritățile acuză birocrația, oamenii acuză autoritățile

Centrul istoric al reședinței județului Teleorman arată de câțiva ani ca după bombardament. Pavajul e afectat serios, cârpelile de moment nu reușesc să acopere...

Pitești, încă o problemă!

La Interne se ține lanț problemele de imagine. Dacă scandalul public demite miniștri și actualul titular al portofoliului Internelor ar cam trebui să se...