luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterRețeta originală a unui deținut din Penitenciarul Aiud pentru a face alcool:...

Rețeta originală a unui deținut din Penitenciarul Aiud pentru a face alcool: amestec de marmeladă și pâine pus la fermentat

Deținuții Peniteciarului Aiud găsesc metode originale pentru prepararea băuturilor alcoolice, chiar dacă consumul sau producerea acestora sunt interzise în închisoare. 

De multe ori polițiștii de penitenciar, în timpul perchezițiilor în camerele deținuților, găsesc adevărate distilerii improvizate de către aceștia. 

Unul dintre cele mai celebre cazuri este al unui deținut care avea ascunse în cameră, în opt PET-uri, peste 16 kilograme de fructe fermentate din care dorea să obțină alcool.

Însă, un alt deținut închis la Penitenciarul Aiud a avut o rețetă originală de preparare a alcoolului. La fel ca și în cazul menționat mai sus, acesta a fost prins în timpul unei percheziții de către polițiștii de penitenciar.

alba24.rohttps://alba24.ro
Publicație online dedicată județului Alba editată de Independent SRL din Alba Iulia. Conținut făcut de o echipă de 10 oameni de media cu experiență diversă și mare în presă.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE