Revin RESTRICȚIILE din această toamnă? Răzvan Cherecheș: „Vom avea purtarea măștii și în exterior, limitarea libertății de mișcare”

Data:

Profesorul UBB de sănătate publică Răzvan Cherecheș a vorbit despre posibilitatea ca odată cu valul 4 COVID-19 să revină restricțiile. El crede că numărul cazurilor va continua să crească.

„Numărul de cazuri va continua să crească pentru că nu există niciun motiv pentru care să scadă sau să înceteze creșterea. Ca să avem o încetare a creșterii, ar fi trebuit ca acum două săptămâni să se fi luat măsurile potrivite. Or, nu s-au luat.

Practic, în următoarele două săptămâni, vom avea o creștere garantată, de la zi la zi”, a spus Răzvan Cherecheș, într-un interviu hotnews.ro.

Astfel, specialistul în sănătate publică crede că autoritățile vor fi nevoite să impună din nou restricții precum purtarea măștii în exterior ori interzicerea deplasărilor de la o anumită oră.

„Vom avea din nou purtarea măștii și în spațiul exterior, limitarea libertății de mișcare după o anumită oră, limitarea programului magazinelor, închiderea restaurantelor și așa mai departe”, a explicat profesorul clujean.

Citește articolul integral în Monitorul de Cluj

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Angajări blocate de frica DNA, la cel mai mare spital din Moldova

Angajări blocate de frica DNA, la cel mai mare...

“Doamna Trandafir” de la Iaşi: învăţătoare model, de 35 de ani în satul natal

“Doamna Trandafir” de la Iaşi: învăţătoare model, de 35...

Premieră la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad: alegeri de rector în 2 tururi

Premieră la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, care permite...

Franța s-ar putea ciocni direct cu Rusia dacă frontul ucrainean se prăbușește | Aktual24

Franța s-ar putea ciocni direct cu Rusia dacă frontul...