joi, 23 septembrie 2021
AcasăNewsletterRevolta unui medic internist din Timișoara, sătul de jignirile oamenilor: „Am ajuns...

Revolta unui medic internist din Timișoara, sătul de jignirile oamenilor: „Am ajuns să locuiesc în spital”

Amin Zahra, de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara, se declară trist, pentru că nu se mai ține cont de sfaturile medicilor, care nu mai sunt văzuți eroi din linia întâi în lupta cu Covid-19.

Ajuns, în urmă cu 10 ani la Timișoara, pentru a urma cursurile Universității de Medicină și Farmacie, medicul urgentist își arată revolta printr-un mesaj postat pe pagina lui de Facebook. Potrivit lui Amin Zahra, viata personalului medical din România este tot mai extenuantă, în condițiile numărului mare de pacienti diagnosticați cu Covid-19.

În plus, spune Zahra, „nu este normal, ca un medic să fie jignit, umilit și chiar să primească mai nou, recomandări de la „atotștiutorii” fără studii în domeniul medical”.

În urma unor propuneri venite de la Direcția de Sănătate Publică, Comitetul pentru Situații de Urgență, a luat niște măsuri.. Bla bla bla

Nu vreau să discut aceste măsuri, pentru că oricum nu are rost!

Banatul Azihttps://www.banatulazi.ro/
Banatul azi este o publicație regională, cu un conținut generalist, care combină jurnalismul clasic cu editoriale, reportaje, interviuri, cu cel de tip new-media, care pune un puternic accent pe partea video.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE