Rezultatele bacalaureatului de toamnă 2024 la Liceul Tehnologic „I. C. Petrescu” Stâlpeni | Gazeta de Stâlpeni

Data:

spot_img

Rezultatele bacalaureatului de toamnă 2024 din Stâlpeni. Liceul Tehnologic „I. C. Petrescu” a avut un număr de 15 elevi înscriși la sesiunea de toamnă, dintre care trei nu s-au prezentat la examenul maturității.

Dintre aceștia, 6 au reușit să promoveze examenul, obținând o medie finală peste pragul minim de 6.00. Astfel, rata de promovare pentru liceul din Stâlpeni în această sesiune este de 50%, ceea ce reprezintă o performanță bună pentru această instituție de învățământ.

Din cei 6 elevi care au promovat, notele obținute la diferite probe au variat, majoritatea situându-se în intervalul 6.00 – 8.65. Aceste rezultate reflectă un nivel de pregătire destul de consistent pentru elevi, cu câteva excepții notabile. De exemplu, unul dintre candidați a obținut o notă remarcabilă de 9.25 la disciplina la alegere, Biologie vegetală și animală, și o medie finală de 8.20.

Toți cei 6 elevi care au fost admiși la Bacalaureatul de toamnă 2024 de la Liceul Tehnologic „I. C. Petrescu” Stâlpeni sunt de la învățământul de zi. În tabelul furnizat de Ministerul Educației, nu există mențiuni despre elevi înscriși la seral, toți fiind încadrați la forma de învățământ „Zi.”

Continuarea, în Gazeta-stalpeni.ro

Citește și: Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, testată pozitiv pentru COVID-19

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Pexels.com)

spot_imgspot_img
Andrei Vacaru
Andrei Vacaru
Andrei Văcaru este redactor-șef la Gazeta de Stâlpeni, una dintre puținele publicații din România care apare într-o comună, Stâlpeni, Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Procuroarea Felicia Popovici revine la șefia DNA Oradea | Bihoreanul

Procuroarea Felicia Popovici revine la conducerea Serviciului Teritorial Oradea...

Prestația la masterat a lui George Simion, ”care nu venea la cursuri” | Ziarul de Iași

„Era în medie, nici strălucitor, nici rău, prins de...