Rezultate Bacalaureat 2024. Ministerul Educației a publicat listele cu notele și mediile înainte de contestații

Data:

spot_img

Rezultate Bacalaureat 2024. Ministerul Educației a publicat cu puțin timp în urmă rezultatele de la examenul de Bacalaureat 2024.

Rezultatele au fost publicate pe portalul bacalaureat.edu.ro.

Notele elevilor la Bacalaureat sunt anonimizate. Fiecare candidat la această sesiune de examen trebuie să introducă în platforma bacalaureat.edu.ro codul primit de la centrul de examen.

Candidații nemulțumiți de notele primite pot să depună contestații luni, de la ora 12:00 până la ora 18:00. Rezultatele finale la Bacalaureat, după contestații, vor fi afișate vineri, 12 iulie.

Citește și: Reformistul Masoud Pezeshkian, noul președinte al Iranului: „vrem să ne rezolvăm problemele cu lumea sau nu?”

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(FOTO: Inquam Photos / George Călin)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!
1 COMENTARIU
  1. „Rezultatele…”///2-(03 Iulie 2024 ) Motivul pentru care doi din cinci elevi nu au promovat Evaluarea Națională: „Toate materiile le pun probleme” (Ziare.com )///3-„Vrem sa contam mai mult!…”___—___de acord, dar trebuie sa fim la inaltimea cererii , macar la nivele inalte, ori in Romania se constata ca analfametismul functional are noi valente, practic suntem contemporanii si actorii „Epocii de Dezeducare”: ” Traversând deșertul României „educate”
    Nu există la ora actuală politici publice convingătoare și eficiente la nivel național sau local pentru a crește calitatea actului educațional în mediul rural, deși fenomenul este semnalat de mulți ani.
    (Raluca Alexandrescu-09.07.2024) „…fruntasi la analfabetism functional…”___—___cred ca acest sindrom national este si mai intens, este prezent si la populatia adulta, chiar si sub forma vizarii unor grupe mari de lucruri, aici -as zice – este vorba de grupa, clasa CIFRELOR, se pare ca populatia Romaniei nu mai intelege( desi citeste) semnificatia, simbolul , valoarea cifrelor,pentru ca -altfel- ar trebui sa fiarba cand citesc zilnic de imensele datorii si de noile imprumuturi, dublate de uriasele cheltuieli pentru noua nomenclatura, mai sufocanta decat cea comunista..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related