sâmbătă, 28 mai 2022
AcasăNewsletterRISE Project dezvăluie identitatea bărbatului misterios care l-a acuzat pe Nicuşor Dan...

RISE Project dezvăluie identitatea bărbatului misterios care l-a acuzat pe Nicuşor Dan de “şpagă” în direct la Antena 3

Bărbatul cu chipul ascuns şi vocea distorsionată care a declarat joi, la Antena 3, că Nicuşor Dan i-ar fi cerut un apartament în schimbul opririi acţiunii în instanţă împotriva unei clădiri care avea probleme cu autorizaţia de construire se numeşte Valentin Daniel Bololoi şi este un fost condamnat penal pentru tâlhărie, a afirmat RISE Project într-o postare pe Facebook.

Potrivit sursei citate, printre altele, Bololoi a făcut închisoare pentru tâlhărie, a fost martor în dosarul de crimă organizată al Caranilor şi Duduienilor şi a “ţepuit” aproximativ 200 de persoane în calitate de manager al unui hotel din Târgu Mureş.

Bololoi ar fi avut legături şi cu Marius Locic, dezvoltator imobiliar condamnat în cazul răsunător de corupţie al senatorului PSD, Cătălin Voicu, pentru care colecta mită, mai precizează RISE Project.

Jurnaliştii de la RISE au publicat şi înregistrarea audio a două convorbiri purtate cu Bololoi din care reiese că acesta este cel ce a ajutat-o pe Oana Stancu să lanseze aşa-zisa „bombă” contra lui Nicuşor Dan, respectiv acuzaţiile în sprijinul cărora nu s-a adus absolut nicio dovadă. În înregistrarea celei de a doua convorbiri, Bololoi îl ameninţă pe jurnalistul RISE care l-a deconspirat cu plângeri penale.

Redăm postarea integrală a RISE Project:

Hai să vezi cine e misteriosul cu care a vorbit aseară Antena 3. Se numeşte Valentin Daniel Bololoi şi este personajul cu vocea distorsionată şi imaginea protejată, prezentat ieri drept ‘bomba bombelor, detonată!’ pe burtiera galbenă a emisiunii lui Mihai Gâdea. Sub protecţia anonimatului, el a făcut mai multe acuzaţii la adresa principalului contracandidat al Gabrielei Firea, susţinută fervent de postul tv.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE