joi, 9 decembrie 2021
AcasăNewsletterRobu, atac dur la adresa lui Fritz: „Să vă fie rușine! N-ați...

Robu, atac dur la adresa lui Fritz: „Să vă fie rușine! N-ați fost în stare de nimic, vârful carierei dumneavoastră fiind poziția de secretară a unui pensionar”

Fostul primar al Timișoarei a lansat un atac dur la adresa actualului edil local, nemulțumit de faptul că Dominic Fritz a afirmat că administrația Robu a demarat proiecte de investiții în oraș fără să aibă sursele de finanțare asigurate, motiv pentru care parte din acestea au fost sistate de actualul Executiv. 

Nicolae Robu spune că în calitate de primar nu a început niciun proiect pe care să nu îl ducă la sfârșit pe motiv că nu are asigurați banii pentru că nu i-ar fi permis legea să o facă.

„Să vă fie rușine, domnule Fritz! Faceți de râs poporul german, pe care noi, românii și mai ales bănățenii îl admirăm pentru tot ce a dat el umanității în știință, în artă, în tehnologie. În 31 de ani de politică postrevoluționară, nimeni n-a mințit ca dumneavoastră în Timișoara. Eu am dovedit că știu să manageriez proiecte – am manageriat sute! -, fără a mă încurca la niciunul, timp de 8 ani, ca rector al UPT și alți 8 ani, ca primar al Timișoarei! (…) N-am început niciun proiect pe care să nu-l duc la bun sfârșit pe motiv că nu am asigurați banii! În România, ca de altfel și în Germania și oriunde, nici nu te lasă legea, chiar dacă ai fi inconștient și ai vrea să faci așa ceva! (…) Dumneavoastră n-ați fost în stare de nimic, vârful carierei dumneavoastre reale, nu romanțate, fiind poziția de secretară a unui pensionar, care cu 10 ani înainte de a vă oferi dumnevoastră acest  post de secretară a fost președinte! Cu 10 ani înainte! Și aveți tupeul să mințiți că eu am pornit proiecte fără acoperire și că dv încercați să le salvați?!”, i-a replicat Robu lui Fritz.

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE