Românca Bernadette Szocs câștigă titlul european la tenis de masă

Data:

spot_img

Bernadette Szocs este campioana Europei în proba de simplu feminin, după un meci fantastic la Jocurile Europene Cracovia Malopolska 2023!

Conform Federației Române de Tenis de Masă este cea mai bună clasare a tenisului de masă românesc din istoria participărilor la Jocurile Europene, iar meciul pentru titlul european a fost magistral, o dovadă a ambiției și valorii sportivei noastre la nivel internațional. Berandette Szocs este din Târgu Mureș și s-a mutat la Bistriţa la 10 ani, pentru a face performanţă şi a învăţat limba română de la antrenorul său Gheorghe Bozga.

Citește și Guvernul vrea să ieftinească alimentele de bază pentru trei luni – lista alimentelor cu adaosuri plafonate

Marea finală de simplu feminin a furnizat un joc la nivel înalt, în care două dintre sportivele de top ale Europei, Bernadette Szocs și Yang Xiaoxin, jucătoare care reprezintă Monaco, s-au întrecut într-un duel de anduranță.

Adversarei i-a aparținut prima parte a finalei, însă Bernadette Szocs i-a citit jocul la momentul oportun și a revenit, de la 1-3, până la 3-3, printr-un joc activ și cu lovituri clare pentru punctele necesare.

Iar doza de încredere căpătată s-a resimțit din plin în decisiv, când Bernadette Szocs s-a descătușat chiar după primele puncte trecute în dreptul său. În timp ce Yang Xiaoxin a rămas țintuită la zero, jucătoarea noastră a dominat și a pus punct cu punct până la finalul istoric, scor 4-3 (4-11, 7-11, 11-7, 8-11, 13-11, 11-9, 11-3). (Ion Lucian Petraș – Săptămâna Online)


Sursa foto/text – Facebook Federația Română de tenis de Masă

spot_imgspot_img
Ion Lucian Petraș
Ion Lucian Petraș
Ion Lucian Petraș este editor al publicației bistrițene Săptămâna online. Ofițer în rezervă, analist de intelligence și jurnalist. Are o experiență bogată în analiza de intelligence, este expert în domeniul securității naționale și vrea să contribuie la dezvoltarea spiritului civic prin lansarea acestui săptămânal și alte proiecte civice interesante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Alexandru Bologa, primul campion paralimpic din istoria judoului românesc | VIDEO

Sportivul român Alexandru Bologa a cucerit medalia de aur...

Alfred Bulai a fost dus din arest la spital

Alfred Bulai a făcut infarct chiar în ziua în...

Cum ajung banii rusești să influențeze alegerile din SUA

Procurorii din Statele Unite au pus sub acuzare doi...

DN 7C Transfăgărășan este închis sâmbătă. Ce competiție sportivă se organizează | Argeșul Online

DN 7C Transfăgărășan este închis sâmbătă, 7 septembire. Ce...