joi, 2 decembrie 2021
AcasăRețeaRomâni, blocați în Istanbul din cauza unui angajat al companiei aeriene

Români, blocați în Istanbul din cauza unui angajat al companiei aeriene

12 români care voiau să se întoarcă la Cluj au rămas blocați pe Aeroportul din Istanbul din cauza unei greșeli făcute de un angajat al companiei aeriene.

Angajatul a interpretat greșit noul regulament și le-a cerut românilor un test COVID-19 negativ, cu toate că acesta nu era necesar, a scris Digi24.

Zona din care se întorceau românii era Dubai, Emiratele Arabe Unite. Chiar dacă statul este considerat zonă galbenă, regulamentul respectiv intră în vigoare numai din data de 12 februarie 2021. Așa că, românii trebuiau aduși acasă, dar avionul a plecat fără ei.

Situația a fost clarificată, iar compania aeriană respectivă va trebui să suporte cheltuielile de cazare și masă. Mâine, 9 februarie 2021, cei 12 români vor zbura spre Cluj-Napoca.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE