luni, 25 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterRomânia, cea mai profitabilă piață pentru compania aeriană low-cost Wizz Air

România, cea mai profitabilă piață pentru compania aeriană low-cost Wizz Air

În contextul în care a generat un profit brut înainte de dobânzi (EBIT) de circa 123,6 milioane de euro pentru Wizz Air în anul financiar încheiat în martie, România a fost cea mai proftabilă țară pentru companie, deși, ca dimensiune (capacitate de zbor), este abia a treia piață a operatorului, după Polonia și Marea Britanie.

Totodată, România a reușit să ocupe prima poziția ca profitabilitate totală, deși doar două aeroporturi locale au fost în topul celor mai profitabile pentru companie, relevă o analiză a Anna.aero pe baza datelor platformei de profil Apex.

România a fost urmată, în funcție de rezultatul EBIT, de Polonia (97,2 milioane de euro) și Marea Britanie (70,7 milioane de euro).

Zi de Zihttp://zi-de-zi.ro
Zi de Zi este liderul presei mureșene atât online, cât și în varianta print. Ediția online a cotidianului Zi de Zi (www.zi-de-zi.ro) vă oferă o selecție a celor mai importante știri ale zilei, informații utile, lista evenimentelor, anunțuri publice și de mică publicitate. Lansat în aprilie 2004, site-ul ocupă primul loc în topul paginilor de știri din județul Mureș.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE