duminică, 22 mai 2022
AcasăNewsletterRomânia, în topul New York Times a destinațiilor de vacanță în vreme...

România, în topul New York Times a destinațiilor de vacanță în vreme de pandemie

România este recomandată de New York Times ca destinație ideală de vacanță în vreme de pandemie, în special.

Regiunile Maramureş şi Bucovina au fost înscrise de New York Times pe lista cu destinaţii de vacanţă în vreme de pandemie, întocmită în urma analizei efectuate asupra a peste 2.000 de sugestii ale cititorilor.

Din aceste sugestii, ziarul New York Times a ales 52 de destinaţii, printre care şi România, recomandată de Ivan Stoler. Crescut într-o familie de basarabeni, el a povestit că nu auzise nimic despre frumuseţea peisajelor din ţară, scrie publicaţia americană. 

„Un mod de viaţă dispărut” – așa este descrisă România în paginile publicaţiei americane New York Times, care propune ţara noastră ca destinaţie de vacanţă pe timp de pandemie.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE