România, încotro? Familia tradițională versus educația sexuală

Data:

Familia tradițională a fost atacată violent, în opinia politicienilor care suspină după voturile conservatorilor religioși, indiferent de religia acestora. O rezoluție a Parlamentului European cu valoare de recomandare a ținut să aducă aminte statelor membre că au probleme seriose cu sănătatea sexuală și reproductivă a femeilor și este nevoie de o educație științifică a populației cu privire la opțiunile de viață sexuală. 

Apărătorii Galaxiei Creștine se luptă cu pericolul grav la adresa copiilor noștrii,  RuPaul. RuPaul reprezintă un travestit cu o altă orientare sexuală decât cea tradițională care se află într-o relația monogamă de vreo 25 de ani cu un bărbat. Își asumă o identitate masculină și reprezintă ceea ce creștinii adevărați de la noi cu portretul lui Donnie Goldilocks sub pernă urăsc.

Este interesant că idolul Apărătorilor Galaxiei Creștine, Donnie Goldilocks, un model pentru copiii noștri pentru valorile sale de familie, ne informează că bărbații trebuie să seducă femeile prin penetrare cu mâna, că este normal să îți înșeli soția cu actrițe porno și că un tată se poate gândi la fiica sa ca la o potențială parteneră sexuală. 
Apărătorii Galaxiei Creștine reprezintă tot ceea își poate dori un conservator religios de la un politician.

Aceștia luptă pentru voturile esențiale ale celor 3.531.732 de români care au votat pentru ca parlamentarii noștrii să nu fie tentați prin lege să permită căsătoria celor de același sex biologic. Acești votanți au decis alegerile parlamentare de anul trecut și opțiunile conservatoare ale unor liberali au ajutat la formarea actualei coaliții de guvernare. Majoritatea alegătorilor care nu adoră mistic familia tradiționala au stat acasă și vor râmâne acasă pentru a permite ca țara să fie condusă la următoarele alegeri doar de politicieni inspirați de modelul creștin promovat de către grupurile de politicieni ce au monopolul rugăciunii.

Dincolo de opțiunea politică pragmatică a popularilor și socialiștilor, reflectată și în votul rezoluției din legislativul european, rămâne de analizat dacă rezoluția are vreo legătură cu domnul RuPaul sau cu argumentele invocate de Apărătorii Galaxiei Creștine. RuPaul este biologic bărbat și nu poate beneficia de rezoluția legislativului european pentru că nu poate rămâne gravid. 

Articolul demonizat de către Apărătorii Galaxiei Creștine menționează că o persoană care este biologic femeie, dar care pare că are o altă orientare sexuală, trebuie ajutată să nască în condiții identice cu o mamă cu orientare heterosexuală. Ce se protejează este viața copilului, nu dreptul lui RuPaul de a face reclamă opțiunii de a fi travestit sau gay. Apărătorii Galaxiei Creștine ne spun că Vestul retrograd interzice femeilor să mai nască, spre deosebire de Estul luminos care protejează familia tradițională, așa cum țepii protejează ariciul de prădători.

Filmul ”Gravidul” din 1994 a devenit realitate pentru că femeia nu trebuie să fie mamă, pentru că legislativul european ne anunță că RuPaul poate naște și pentru că toții copiii noștri vor deveni gay doar pentru că există această rezoluție a legislativului european. Dincolo de aspectele anecdotice ale discuției, fondul problemei rămâne extrem de serios. Nicio femeie, nici măcar RuPaul care a primit un uter odată cu rezoluția Parlamentului European doar pentru că are un soț bărbat, nu ar trebui să ajungă în situația de a nu își dori un copil care este deja conceput.

Contrar opiniilor Apărătorilor Galaxiei Creștine, studii aprofundate au demonstrat că informarea corectă cu privire la viața sexuală întârzie începerea vieții sexuale și previne sarcinile nedorite, bolile venerice și traficarea sexuală a tinerelor fete. O țară cu o educație sexuală asumată nu are conducători care se laude cu faptul că au prostituatele cele mai bune din lume, așa cum a procedat președintele Federației Ruse. Afacerile traficanților de carne vie prosperă în medii în care sexualitatea este predată prin metoda ”Lover Boy” sau de tinere mondene întreținute de domni generoși.  

Apărătorii Galaxiei Creștine sunt cutremurați de opțiunea româncelor de a folosi contraceptive așa cum Biserica Catolică a fost oripilată de o asemenea opțiune după ce în fosta Iugoslavie au fost violate mii de femei de către soldații implicați în operațiuni de purificare etnică. Dacă dorim ca tinerii să trăiască iubirea trupească doar în cadrul instituțional al căsătoriei, ar trebui să le și explicăm cum să procedeze și să stimulăm în concret întemeierea unor familii tinere. Realitatea ne arată că un copil reprezintă o sarcină financiară considerabilă pentru orice familie și statul român dorește copiilor noștri să devină sclavii celor care ne conduc și ai copiilor acestora. 

Teama de ”gheificare” a românilor nu este justificată din moment ce orice persoană interesată de a fi RuPaul poate face asta dacă dorește. Pentru pedofili și violatori, policienii cabotini sunt cei mai buni prieteni. Apărătorii Galaxiei Creștine au doar soluția de a oferi ura față de RuPaul alegătorilor pentru că doar așa pot rămâne garantat la putere cu minim de efort.

Dacă își asumă Lucrarea Domnului, ar trebui să arate Calea Fiilor Risipitori și să faciliteze respectarea regulilor impuse de propria credință. Ca să o parafrazăm pe Ann Richards, nu vom avea niciodată România pe care ne-o dorim până nu alegem lideri care să ne spună adevărul nu în majoritatea timpului, ci tot timpul. Sau măcar alți politicieni decât Apărătorii Galaxiei Creștine, politicieni care sa nu ne trateze de parcă unica problemă a României este riscul de asimilare sexuală ce va fi produs de invazia condusă de RuPaul. 

spot_imgspot_img
Mitica Stefanescu
Mitica Stefanescu
Mitică Ștefănescu crede în destinul nostru european, în democrație și în dreptate . El încearcă să înțeleagă lumea prin construcții logice de bun simț. Nu are pretenția de a fi deținătorul adevărului absolut și este conștient că este supus greșelii ca orice muritor de rând. Crede în ideile care ne unesc și care pot oferi copiilor noștri un viitor mai bun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Cătălin Cîrstoiu despre retragerea candidaturii: „Un medic nu abandonează niciodată”

Cătălin Cîrstoiu despre retragerea candidaturii pentru Primăria Bucureștiului: „Nu...

Cum afectează decizia PSD-PNL candidaturile lui Nicușor Dan și al lui Piedone

Cum afectează decizia PSD-PNL de a-l retrage pe Cîrstoiu...

Urmează o retragere a lui Piedone în favoarea Gabrielei Firea? | Aktual24

Urmează o retragere a lui Piedone în favoarea Gabrielei...

Chirica a curățat râul care traversează Iașul chiar când s-a umplut de pești | Reporter de Iași

Chirica a curățat râul care traversează Iașul tocmai când...