miercuri, 25 mai 2022
AcasăNewsletterRomânia nu va produce Remdesivir în următorii doi ani. Ungaria, cu un...

România nu va produce Remdesivir în următorii doi ani. Ungaria, cu un pas în față

Remdesivir, antiviralul folosit pentru pacienții care dezvoltă forme severe de Covid-19, nu va fi produs în România, în următorii doi ani. Motivul a fost explicat de ministrul Sănătății, prezent la Timișoara, în cursul zilei de joi.

Nelu Tătaru a fost întrebat de ce statul român nu a făcut demersuri pentru a obține licența necesară în producția de Remdesivir, așa cum s-a întâmplat în Ungaria.

Oficialii din țara vecină au anunțat, în urmă cu câteva zile, că a început să producă singurul medicament devenit, în urma studiilor clinice, eficient în cazul bolnavilor de COVID-19. Producătorii români de medicamente au nevoie de o linie specială de producție, care în acest moment nu există.

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE