sâmbătă, 27 noiembrie 2021
AcasăNewsletterRomânia primește astăzi puțin peste 90.000 de doze de vaccin și promisiuni...

România primește astăzi puțin peste 90.000 de doze de vaccin și promisiuni pentru o nouă livrare

ici acest început de săptămână nu este unul prea bun pentru românii dornici să se vaccineze. Numărul de doze care ajung astăzi în țara noastră este apropiat de cel de săptămâna trecută. În vestul țării ajung din nou cele mai puține doze. Firma producătoare ne face însă promisiuni.

Astăzi va sosi în România a șasea tranșă de vaccin Pfizer BioNTech. Este vorba de 92.430 de doze, cu aproximativ 4.700 mai multe decât săptămâna trecută. Din nou, cea mai mică „porție” revine zonei de vest a țării.

Conform calendarului de livrare, următoarea tranșă de vaccin ar urma să fie adusă în România marți, 26 ianuarie, iar la acest moment se așteaptă confirmarea oficială în acest sens din partea firmei producătoare. „În ceea ce privește calendarul de livrare a dozelor, compania Pfizer a anunțat revenirea la programul inițial de livrări către Uniunea Europeană începând cu 25 ianuarie și va crește numărul de doze în jurul datei de 15 februarie.”, a mai anunțat CNCAV.

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE