miercuri, 27 octombrie 2021
AcasăNewsletterRomânia, printre puținele țări din Europa în care se poate schia în...

România, printre puținele țări din Europa în care se poate schia în acestă iarnă. Cazările pentru Sărbători, aproape epuizate

Pârtiile rămân deschise în România în perioadă sărbătorilor de iarnă, chiar dacă starea de alertă a fost prelungită.  Autoritățile vor impune însă reguli stricte pentru funcţionarea instalaţiilor de transport pe cablu și pentru evitarea aglomerației în zona barurilor apres schi. România se alătură astfel Austriei, Elveţiei şi Bulgariei, ţările europene în care se va putea schia iarna aceasta.

  • Autorităţile au permis schiatul în România, cu respectarea unor restricţii.
  • Instalaţiile de zăpadă artificială sunt pregătite pentru a interveni pe pârtii.

Veşti bune pentru sezonul de schi. Iubitorii sporturilor de iarnă vor putea spune „pârtie” şi anul acesta, iar pregătirile sunt pe ultima sută de metri.

 La toate pârtiile din Alba și din din apropiere, pregătirile pentru schiatul de sărbători sunt în toi. La Sureanu a nins, iar administratorul pârtiilor a anunțat deschiderea sezonului începând din acest weekend. Și la Arena Platos, în stațiunea Păștiniș. aflată la 70 km de Alba Iulia au fost scoase tunurile de zăpadă încă de la sfârșitul lunii noiembrie. La Arena Platos sezonul de schi a fost deschis din 1 decembrie.

alba24.rohttps://alba24.ro
Publicație online dedicată județului Alba editată de Independent SRL din Alba Iulia. Conținut făcut de o echipă de 10 oameni de media cu experiență diversă și mare în presă.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE