duminică, 24 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterRomânia, tot mai aproape de starea de urgență! Două state din Europa...

România, tot mai aproape de starea de urgență! Două state din Europa cu mai puține cazuri de Covid-19 au reintrodus și ele restricțiile

Două țări din Europa au anunțat că de mâine, 30 septembrie, vor introduce starea de urgență la nivel național.

Lupta împotriva pandemiei de Covid-19 se intensifică în Uniunea Europeană. Cehia și Slovacia se confruntă cu o creștere a infecțiilor, iar oficialii au decis revenirea la măsuri de restricție dure. Astfel, începând de miercuri, 30 septembrie, starea de urgență se va reinstitui pe teritoriul celor două țări vecine din zona centrală a Europei.

 Cehia și Slovacia revin la starea de urgență

Mai exact, cele două state din UE vor declara fiecare starea de urgenţă în această săptămână, au anunţat, luni, premierii celor două ţări, în condițiile în care se înregistrează o creștere puternică a cazurilor de contaminare cu noul coronavirus.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE