România–Ucraina 3–0, în cel mai bun meci al Naționalei din istoria EURO | Argeș Sport

Data:

România–Ucraina 3–0. Naționala a fost mecanismul perfect în meciul de debut la EURO 2024, învingând Ucraina după o prestație de povestit nepoților.

În fața unui stadion Allianz Arena populat cu 30 de mii de români îmbrăcați în galben și care au făcut o atmosferă de vis, tricolorii au realizat meciul vieții! Nu numai scorul de 3 – 0 este aproape incredibil, dar și prestația fiecărui jucător al Naționalei în parte a fost uluitoare.

Citește și: Prietena Chinei și a lui Adrian Năstase nu mai lucrează la Directoratul Național de Securitate Cibernetică

Ucraina era văzută drept mare favorită nu numai în toată presa de sport de pe continent, dar și la București. Cu vedete care joacă la Real Madrid și Chelsea, cu alți mulți fotbaliști care joacă în Liga Campionilor, Ucraina nu avea cum să nu fie superioară României pe hârtie.

Numai că, așa cum a spus Edi Iordănescu la conferința de presă de ieri, când se flutură începutul meciului toate acestea dispar în fața dăruinței. Și tricolorii chiar și-au dat viața pe teren, trimițând în extaz fantasticii suporteri români care au terminat meciul fredonând imnul național într-un cor super-emoționant.

FOTO: Inquam Photos / Ovidiu Dumitru Matiu

România–Ucraina 3–0

Primul șut pe poartă a aparținut lui Coman (min 8), șut puternic, dar pe centru. Ucraina a luat mingea și a încercat să o țină pe naționala noastră sub presiune, doar că o fază cu adevărat periculoasă au creat abia în minutul 77, cu primul șut pe poartă apărat de Niță.

Între aceste momente au venit golurile extraordinare ale României.

1-0. Gol Stanciu. Șut impecabil de la 21 de metri (116 km/h). Presing Razvan Marin, Lunin degajează slab, Man interceptează și îi pasează imediat lui Stanciu care șutează din prima aproape de vinclu.

2-0 Gol Răzvan Marin. Ieșire pe contraatac a lui Drăguș, mingea a mai trecut pe la Rațiu și Man, iar Răzvan Marin a prins un șut la firul ierbii care l-a surprins pe Lunin.

3-0 Gol Drăguș. Pasă decisivă a lui Man, Drăguș pune piciorul la circa 3 m de poartă și înscrie pt a treia oară, păcălind la milimetru ofsaidul semi-automat al UEFA.

În plus, Stanciu a mai fost aproape de gol în prima repriză, când centrarea lui din corner a lovit bara transversală!

Scor de neprezentare la debutul la EURO 2024 pentru naționala României și astfel privim către meciul cu Belgia, favorita grupei!

Continuarea, în Arges-sport.ro

Citește și: Babasha și ursul

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

[td_block_11 custom_title="Related Article" limit="1" post_ids="328426"]
spot_imgspot_img
Arges-Sport.ro
Arges-Sport.ro
Arges-Sport.ro s-a înființat în urmă cu 5 ani și oferă informații relevante din sportul local și național. De asemenea, Arges-Sport.ro a oferit corespondențe de la competiții fotbalistice de top: EURO 2016 și Liga Campionilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

România a fost învinsă de Olanda, scor 0-3 | Reporter24

România a fost învinsă de Olanda, scor 0-3. România...

Cum controlează statul directoratul instituțiilor publice

Cum controlează statul directoratul instituțiilor publice. Consiliul de Supraveghere...

Ce ascunde Planul Simion cu locuințe de 35.000 de euro

Ce ascunde Planul Simion. Liderul AUR promite, printre altele,...