sâmbătă, 28 mai 2022
AcasăNewsletterRomeo Dunca, președintele ales al CJ Caraș-Severin, confirmat cu coronavirus

Romeo Dunca, președintele ales al CJ Caraș-Severin, confirmat cu coronavirus

Anunțul a fost făcut chiar de către preșendintele Consiliului Județean.

„Ceea ce ieri părea a fi o ușoară răceală se pare că este altceva. Mi-am făcut un test Covid și, până la sosirea rezultatului, m-am izolat în casă. În această seară am primit răspunsul de la clinică: testul a ieșit pozitiv. Din păcate pentru cei care nu mă doresc la Consiliul Județean Caraș-Severin, nu am simptome, așa că voi sta „pe margine” doar câteva zile. Și, vorba știm noi cui, I will be back” a scris Romeo Dunca pe Facebook.

Consiliul Județean Caraș-Severin este un focar de coronavirus după ce mai mulți angajați au fost depistați pozitiv cu COVID 19.

Chiar dacă nu este încă investit oficial, Romeo Dunca a avut mai multe activități și întâlniri la CJ Caraș-Severin și, cel mai probabil, de acolo a și luat virusul. Focar de COVID 19 este și la Centrul de Asistență pentru Persoane Vârstnice și Direcția Generală pentru Asistență Socială și Protecția Copilului.

Întrebat de jurnaliști cu privire la această situație, Romeo Dunca spune că a avut ceva simptome care l-au și determinat să facă testul și că, acum, este asimptomatic.

„Știți că fiecare om de două ori pe an mai strănută, de-aia mi-am zis că e o răceală. Nu am vrut să risc și mi-am făcut testul. Azi nu mai aveam niciun fel de simptome”,  a declarat Romeo Dunca pentru Reșița.ro.

Cristian Franț
Jurnalist de investigații din Banat, a avut numeroase colaborări atât cu presa locală, cât și cu cea centrală, dar și activități în mediul ONG. Corespondent Realitatea TV, autor a numeroase anchete în Adevărul, a semnat și pentru Express de Banat sau Puterea. Acum scrie pentru Reșița.ro și este editor coordonator al cotidianului online Știri din Banat.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE