duminică, 22 mai 2022
AcasăNewsletterRudele pacienților de la „Matei Balș” pot suna la două linii telefonice...

Rudele pacienților de la „Matei Balș” pot suna la două linii telefonice pentru a afla ce s-a întâmplat cu cei apropiați, anunță DSU

Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU) anunță că a creat două linii telefonice pentru rudele pacienților de la Institutul „Matei Balș” unde astăzi dimineață s-a produs un incendiu puternic.

Cele două numere disponibile pentru aparținători sunt:

0212069398
0212648515

Un incediu a izbucnit, vineri dimineață, în jurul orei 5.00, la Institutul „Matei Balș” din Capitală, iar 102 pacienți cu COVID-19 au fost evacuați. Focul a fost stins de pompieri, însă trei persoane au fost găsite carbonizate, iar a patra a decedat deși s-a încercat resuscitarea acesteia. Deocamdată nu se știe de la ce a pornit incendiul, dar surse din cadrul anchetei au declarat pentru G4Media.ro că un reșou ar putea fi cauza incendiului.

Rudele pacienților care erau internați în pavilionul care a ars la „Matei balș” au venit în fața spitalului pentru a afla ce s-a întâmplat cu aceștia.

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE