miercuri, 27 octombrie 2021
AcasăNewsletterRuina unui hotel din centrul Reșiței, impozitată cu 500% al patrulea an...

Ruina unui hotel din centrul Reșiței, impozitată cu 500% al patrulea an la rând

Ruina din centrul Reșiței, fostul hotel „Semenic”, a fost din nou supraimpozitată de municipalitate cu 500%, la fel ca în ultimii patru ani, însă aceasta nu este o soluție pentru a salva imobilul de la degradarea totală și de a-l reintroduce în circuitul turistic.

Pentru aceasta este nevoie de investitori, iar edilul Ioan Popa a identificat câțiva care sunt interesați să achiziționeze și să reabiliteze fostul hotel.

În 2001, clădirea din Centrul Civic al Reșiței, parte a Complexului Turist Semenic, a intrat în proprietatea controversatului om de afaceri Gruia Stoica, la pachet cu alte obiective turistice din stațiunea Secu și de pe Muntele Semenic care ulterior au fost lăsate în paragină. După ce societatea a intrat în faliment, edilul-șef al Reșiței, Ioan Popa, și-a manifestat, în repetate rânduri, intenția de a prelua hotelul în administrarea primăriei.

În 2001, clădirea din Centrul Civic al Reșiței, parte a Complexului Turist Semenic, a intrat în proprietatea controversatului om de afaceri Gruia Stoica, la pachet cu alte obiective turistice din stațiunea Secu și de pe Muntele Semenic care ulterior au fost lăsate în paragină.

Resita.rohttps://resita.ro
O publicație cu foarte mulți urmăritori, care caută să facă diferența în presa locală atacând subiecte de maxim interes pentru oraș nu copiind aceleași știri din celelalte publicații. Un ziar al reșițenilor.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE