Rusia afirmă că o pensionară hipnotizată de serviciile ucrainene a dat foc mașinii unui general al Statului Major de la Moscova

Data:

Presa din Rusia afirmă că mașina șefului adjunct al Statului Major al Forțelor Armate Ruse a fost incendiată de o pensionară care a fost răpită și hipnotizată de serviciile speciale ale Ucrainei.

„Femeia care a incendiat BMW-ul oficial a fost o pensionară în vârstă de 65 de ani numită Elena”, afirmă și ziarul online Lenta cu referire la incendierea mașinii generalului Evgheni Secretarev. Site-ul de știri a publicat și o înregistrare video cu momentul incendierii mașinii.

Citește și: EXCLUSIV China, văzută de un scriitor argentinian din Beijing: În ultimii ani țara s-a închis din ce în ce mai mult

„Ginerele ei crede că ea a fost recrutată de forțele speciale ucrainene care au învățat-o să dea foc la mașini”, mai afirmă jurnaliștii de la Lenta, un ziar online cunoscut odată ca una dintre canalele independente de la Moscova.

Însă în ultimii ani Lenta a adoptat o poziție tot mai apropiată de Kremlin, fiind în cele din urmă cumpărat în 2020 de către banca de stat Sberbank, cea mai mare din Rusia.

Baza, un alt site de știri din Rusia, afirmă că gestul femeii a fost confirmat ca un protest împotriva „operațiunii militare speciale” declanșate de președintele Vladimir Putin pe 24 februarie și că femeia riscă 15 ani de închisoare.

Generalul Secretarev conduce divizia responsabilă de cenzura militară în cadrul forțelor armate ruse.

Continuarea în HOTNEWS.RO.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
1 COMENTARIU
  1. Domle, iesti adivarat! Îi o vrăjalâ di-a sărvișâilor ucrainieni! Au folosât flacăra violentâ di la Băsăscu! Mari vrăjală mari!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Urmăriți internaționali, aduși în țară de Poliția Română

În perioada 18 – 19 aprilie 2024, Poliția Română...

Sprijin pentru transformarea digitală a ONG-urilor | Săptămâna Online

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene în calitate de coordonator...

Programul manifestărilor dedicate împlinirii a 105 ani de la intrarea Armatei române în Oradea | Bihoreanul

Programul manifestărilor dedicate împlinirii a 105 ani de la...

Au fost finalizate lucrările la noua Policlinică din Alba Iulia. Când va fi deschisă | Alba24.ro

Au fost finalizate lucrările la noua Policlinică din Alba...