Rușii au început o nouă construcție pentru a proteja podul Kerci din Crimeea | Aktual24

Data:

spot_img

Rușii au început o nouă construcție pentru a proteja podul Kerci din Crimeea. Scopul este acela de a feri podul principal de eventualele atacuri ucrainene.

La începutul lunii august au apărut fotografii care arătau constructori care băteau piloti de oțel pentru această construcție.

În imaginile din satelit surprinse în ultimele zile pot fi observate clar baraje pe ambele părți ale construcției podului.

Citește și: Știință, nu pseudoștiință. Sofia, la 102 ani, ia lecții de astronomie de la o profesoară din Elveția. Vrea să afle de unde vine încălzirea globală și dacă stelele dispar

Podul Kerci din Crimeea are o semnificație strategică

Scopul noii construcții este probabil de a proteja podul principal de eventualele atacuri ucrainene. Podul Kerci din Crimeea are o semnificație strategică și este un simbol al impunerii voinței Rusiei în Crimeea ocupată.

Citește și: Director la Sf Pantelimon despre angajatele care au sesizat procuratura: „În fiecare zi în care profesează, defăimează ireversibil imaginea profesională a medicilor din întreaga țară”

Are, de asemenea, o valoare tactică, deoarece o parte din rutele de aprovizionare trec prin el, scrie Ukrainskaia Pravda.

Continuarea în Aktual24

Citește și: Finalizare proiect „Îmbunătăţirea infrastructurii educaţionale din municipiul Craiova prin construcţia/ reabilitarea/modernizarea/ extinderea/ echiparea Şcolii Gimnaziale „Gheorghe Ţiţeica’’”

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: aktual24.ro)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related