Rușii, avertizați că ajutorul pentru un stat străin va fi catalogat drept „înaltă trădare”

Data:

Parchetul general al Rusiei a avertizat duminică cetăţenii că orice ajutor pentru un stat străin în timpul „operaţiunii militare speciale” în Ucraina, ordonată de preşedintele rus, Vladímir Putin, va fi catalogată drept „înaltă trădare”, relatează agenţia EFE, preluată de Agerpres.

„Ajutorul financiar, tehnico-material, sub formă de consultanţă sau orice alt tip pentru un stat sau organizaţie străină sau reprezentaţii acestora, îndreptată împotriva securităţii Rusiei, va fi catalogat ca delict prevăzut în articolul 275 din Codul Penal rus (înaltă trădare)”, a anunţat instituţia printr-un comunicat.

Potrivit sursei citate, este vorba despre un delict care prevede o condamnare cu privare de libertate de până la 20 de ani.

G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

În Constanța, colectarea gunoiului se va face doar noaptea

Colectarea gunoiului în municipiul Constanța se va face pe...

Încă un beneficiu pentru polițiști: vor fi plătiți să facă școală

Ministerului Afacerilor Interne a anunțat marți că, în vederea...

Prețul lemnului de foc va fi plafonat la 500 lei/mc, până la 31 martie 2023

Guvernul va plafona prețul lemnului de foc la 500...