duminică, 29 mai 2022
AcasăNewsletterS-a blocat cu duba sub un pod din Cluj

S-a blocat cu duba sub un pod din Cluj

Un șofer și-a forțat norocul și a încercat să intre pe sub podul de pe Calea Turzii, deși conducea o dubă mai înaltă de 2,15 metri, cât arată indicatorul.

La locul incidentului a fost chemată poliția, care, ajunsă la fața locului, a scos aerul din roțile dubei, pentru a reduce din înălțime. Polițiștii au făcut apoi haz de necaz, pe pagina de Facebook a IPJ Cluj.

„Un conducător auto a căzut în această dimineață proba … estimării‼️ Nerespectând indicatorul rutier, a subestimat înălțimea autovehiculului și a rămas… restant, pentru câteva momente.

Polițiștii Biroului Rutier Cluj l-au ajutat de această dată să iasă din încurcătură, însă astfel de evenimente pot avea consecințe grave! Atenție la restricțiile privind înălțimea vehiculului!”, transmit polițiștii clujeni.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE