joi, 5 august 2021
AcasăNewsletterS-a decis data alegerilor la Moldova Nouă

S-a decis data alegerilor la Moldova Nouă

Așa cum scriam zilele trecute Înalta Curte de Casație și Justiție a decis reluarea alegerilor locale pentru funcția de primar în orașul Moldova Nouă iar, în ședința de astăzi Biroul Electoral Central a decis ca repetarea alegerilor să aibă loc chiar duminică, 24 ianuarie 2021.

Franț Cristian PressHub: La acest scrutin fostul primar și candidatul Alianței Pro Moldova Nouă, cel care a câștigat scrutinul din septembrie 2020, nu va mai apărea pe buletinul de vot din cauza unor vicii de procedură la depunerea candidaturii și validarea acesteia.

Franț Cristian PressHub: Astfel, singurii candidați care se vor afla pe buletinele de vot vor fi Ion Chisăliță din partea PNL și Eugen Băleanu din partea Partidului Verde. Secțiile de votare vor fi organizate în același loc ca și la alegerile din septembrie 2020.

Cristian Franț
Jurnalist de investigații din Banat, a avut numeroase colaborări atât cu presa locală, cât și cu cea centrală, dar și activități în mediul ONG. Corespondent Realitatea TV, autor a numeroase anchete în Adevărul, a semnat și pentru Express de Banat sau Puterea. Acum scrie pentru Reșița.ro și este editor coordonator al cotidianului online Știri din Banat.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE