S-a deschis Târgul de Crăciun București 2022

Data:

Târgul de Crăciun se desfășoară în acest an între 20 noiembrie și 26 decembrie, în Piața Constituției. Printre atracțiile ediției din acest an sunt concerte live, căsuța lui Moș Crăciun, patinoarul, caruselul și roata panoramică. Intrarea este gratuită.

Târgul aduce la un loc zeci de căsuțe din lemn, unde vizitatorii pot alege dintre cadourile specifice sărbătorilor de ianră, jucării, obiecte handmade, suveniruri tradiționale și produse alimentare.

Copiii pot merge în spațiile dedicate jocurilor interactive sau la Căsuța lui Moș Crăciun, unde sunt întâmpinaţi de spiriduşi, stau de vorbă cu Moş Crăciun şi îşi pot face poze.

Din decembrie, în târg va fi adus și un brad de Crăciun de mari dimensiuni.

Între cumpărături, concerte şi diverse activităţi distractive, vizitatorii pot cumpăra delicatese de iarnă, în zona food-truck.

Pe perioada campionatului mondial de fotbal din Qatar, meciurile vor fi difuzate pe ecranele uriașe montate în Piața Constituției.

Colinde, concerte și cântece de Crăciun

Spectacole și concerte sunt organizate în cadrul târgului în weekendurile și sărbătorile legale, între 20 noiembrie și 26 decembrie.

Pe scena amplasată din faţa Palatului Parlamentului, vor urca coruri de la Palatul Copiiilor din București și Opera Comică, artiști și grupuri vocale ale unor lăcaşuri de cult religios şi instituţii ce promovează creaţia românească tradiţională.

Pe lângă colinde și cântece tradiționale, aerul sărbătorilor de iarnă va fi întregit de spectacole de datini și obiceiuri, prezentate de ansambluri folclorice din diferite zone ale ţării.

Concertele și spectacolele se desfășoară între 30 noiembrie – 4 decembrie, 6 decembrie, 9 – 11 decembrie, 16 – 18 decembrie şi 23 – 26 decembrie 2022.

Târgul de Crăciun din București este deschis de luni până vineri între orele 12.00 – 23.00, iar sâmbăta și duminica, între orele 10.00 și 23.00.

Accesul este gratuit.

Programul complet al „Târgului de Crăciun Bucureşti 2022” va fi disponibil în curând pe pmb.ro, arcub.ro, proedus.ro, creart.ro.

Târgul de Crăciun din București este organizat de Primăria Capitalei, prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti, PROEDUS – Centrul de Proiecte Educaţionale şi Sportive Bucureşti și CREART – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București.

Foto Facebook ARCUB

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Firma care trebuia să păzească Complexul Energetic Valea Jiului a plecat

Firma care trebuia să păzească Complexul Energetic Valea Jiului...

Magazinele nu vor fi închise în weekend. Decizia lui Ciolacu

Magazinele nu vor fi închise în weekend, a declarat...