luni, 25 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterS-a născut în ambulanță, la câțiva kilometri de primul spital. Copilul a...

S-a născut în ambulanță, la câțiva kilometri de primul spital. Copilul a fost „moșit” de echipajul SMURD

Un echipaj de paramedici de la Punctul de Lucru Lechința, din județul Bistrița-Năsăud, a trăit o experiență unică în viață, în timpul unei intervenții. Solicitați să transporte o gravidă la spital, paramecii au fost luați prin surprindere de bebelușul nerăbdător să ajungă pe lume.

Fără să mai fi avut vreodată o experiență asemănătoare, echipajul s-a trezit în situația de a moși bebelușul. 

Chemați în localitatea Șopteriu din Bistrița-Năsăud, pentru a prelua o gravidă și a o transporta la spital, fiind mai aproape de locație decât ambulanța, echipajul de paramedici, format din Sami, Dan și Ionuț a plecat către locul indicat. Deși au participat la numeroase intervenții, nu au fost niciodată solicitați pentru o gravidă.

În câteva minute, salvatorii erau la adresa femeii. Și-au dat seama că nu mai avea mult până va naște și au plecat în grabă spre maternitatea din Bistrița. După numai 10 kilometri, Dan, aflat lângă pacientă, a deschis geamul care facea legătura cu cabina mașinii.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE